Feest geven?

Nelly's café is de perfecte locatie voor een informeel, gezellig feest. Denk aan je verjaardag, personeelsfeest of bedrijfsborrel. Nelly's café is sinds 1 september 2014 onderdeel van InterAction Organisatiebureau, handelend onder Horeca-entertainment.nl. Hierdoor kunnen wij u spectaculaire kortingen aanbieden om onze prijzen scherp te houden en uw feest bij ons!

Live Cooking "Beleving is het toverwoord in de horeca" en dus hebben wij in het café een grote afzuiger laten plaatsen en bakken wij uw hamburgers, saté of shoarma live! Onze kok  staat voor u klaar! Juist dit extra stukje entertainment maakt uw feest speciaal!

Nelly's café is in het bezit van o.a. een mobiele bar en een grote skottelbraai op gas zodat wij ook op locatie uw feest kunnen verzorgen. Omdat horeca-entertainment vele artiesten vertegenwoordigd en ontzettend veel decoratie materiaal bezit kunnen wij ook uw feest op locatie, bij uw eigen huis in een tent of uw schuur of aan het bedrijf in de bedrijfshal compleet aankleden van A tot Z.

Graag komen wij hiervoor in gesprek met u, ook voor evenementcatering zijn wij in de markt.

Belt u ons voor een vrijblijvende afspraak? Kantoor 0226-454143 of 06-51231193

Bedrijfsfeest vieren in Nelly's?

Wij verzorgen graag uw feest!

Catering door Nelly's Café door geheel Nederland Salades, zalm, huzaren of vlees. Wij regelen behalve het eten en drinken ook de totale aankleding. Denk aan tenten, decoratie en vooral het entertainment. Mooi voorbeeld van een bedrijfshal. Met decordoeken, biernakensets en onze drive in show werd dit een gezellige feestlocatie. 
       
Met onze kok en de grote braadpan van 80 cm doorsnede maken wij uw warme hapjes in no-time. Denk aan saté (85 gr.!), Hamburgers en shoarma bijvoorbeeld!

Salades zijn een standaard binnen ons Assortiment. U heeft de keuze uit alle salades die verkrijgbaar zijn, onze kok maakt ze heerlijk voor u op!

Voor deze klant hebben wij ook de bierbanksets, statafel Duits, vuurkorven, tent etc. mogen regelen. natuurlijk doet Nelly's Café dat ook graag voor u! Een inkijkje in de bedrijfshal welke wij hebben omgebouwd tot een sfeervolle oktoberfestlocatie. Door onze uitgebreide decoratie voorraad is dit voor ons eenvoudig te realiseren!
Voor uw feest leggen wij graag de loper uit. Onze sfeervolle locatie aan de dorpsstraat 152 te Obdam. Wij versieren graag.... Lekker praten met aangepast volume.
       
       
Of ruim in de polonaise met een wat hoger geluidsniveau? Onze vakbekwame medemerkers staan voor u klaar! Live zang, een bandje; alles is bespreekbaar en eenvoudig via ons eigen boekingsbureau te boeken! Bij themafeestjes gaat ons personeel ook verkleed in het thema om de beleveing voor u en uw gasten compleet te maken.
       
       
 Overheerlijke petit fourtjes bij de koffie of thee, wij regelen het graag voor u.      
Bij de koffie of thee regelen wij graag een overheerlijk petit four voor u.