Kermis

Kermis 2015 vier je bij Nelly's!

Kermis is in Obdam nog een echte happening. Wij, Ronald en Marianne gaan met onze medewerkers onze eerste kermis tegemoet als afsluiting van een zeer gezellig jaar als kersverse eigenaren van Nelly's café. We hebben samen met de medewerkers uit de denktank, Michel Keijser, Roel Wijte, Marit Kwakernaat, Glenn B, Thea Molenaar, Bart Bootsman (Heineken), Mike Vlaar, Hans Kwakernaat, Miep en Monique Baltus en Martin van Leeuwen bovenstaand programma en randzaken geregeld.

We hebben een programma samengesteld met als uitgangspunt 30+ in het café en de jeugd in de tent. Natuurlijk mag iedereen overal komen! Tevens vallen er geen "gaten" in de programmering op maandag en dinsdag. Je kunt van vroeg tot laat terecht in Nelly's!

Hieronder geven we meer informatie en achtergronden en doorlinks naar de betreffende acts en informatie.

VRIJDAG

Café: 

Op de welbekende VrijMiBotijd gaan we lekker indrinken onder het genot van een heerlijke BBQ met barbequefreak Martin van Leeuwen! Uit de speakers knalt deze middag DJ Skip.

Daarna gaan we in het café door met een Hollandse avond onder leiding van Feestbeest Jerick! Johny Amsterdam, het alter ego van uw uitbater Ronald gaan we ook laten schijnen en Look a Like van Jan Smit, Nick Strikker, doet een Jan Smit imitatie! Al met al een oergezellige start van de kermis.

Tent:

Reeds vele malen in Nelly's geweest; DJ Clubguru. Zijn eerste avond was de knaller in figuurlijke maar ook letterlijke zin! Zijn specialiteit is Reggeaton en dat gaat hij draaien tussen 21.00 en 24.00 uur om vervolgens plaats te maken voor DJ Darkness met de in Nelly's welbekende HARDCORE party! Deze party duurt tot slechts 2 uur.

ZATERDAG

Café: 

Zaterdag is de drukste avond dus is er volop feestgelegenheid met in het café. We starten de avond met DJ Dino (alias Martin van Leeuwen) met gezellige apre ski en feest muziek vervolgens komt DJ Dolphin en we mogen inmiddels wel stellen dat hij tot de HUIS-DJ's van Nelly's behoort!

Tent:

TOP DJ Ryan Fiesta & Friends. Vorig jaar zette hij de tent geheel op z'n kop en dus heeft Ryan van ons een re-boeking gekregen voor de kermis 2015!!!! Voordat deze top DJ start zal DJ Skip de tent opwarmen.

 

ZONDAG

Cafe:

In het cafe starten we de zondagavond met lekkere 70's & 80's muziek van allround zangeres Sandy Miller. Deze allrounder zal het waarschijnlijk niet nalaten om ook gezellige feestmuziek en meezingers te laten horen! Kortom een afwisselend begin van deze zondagavond.

Vervolgens zal de band Brentsleng hun intrede doen in Nelly's Cafe. Deze zevenmans formatie zal muziek ten gehore brengen die je het best kunt vergelijken met muziek van o.a. Doe maar en Drukwerk.

Tent:

Zondagmiddag starten we met een frisfeest waarbij  iedereen van 10 tot 16 jaar van harte welkom is. Samen met DJ Bart gaat het dak eraf voor jong Obdam!!

Aansluitend zal DJ Skip wederom in de tent een feest gaan bouwen.

Vanaf 22:00 uur zal DJ Glenn B  (bekend van “Carnival De Brazil”, “Throw Ya Hands” en “How Bizarre”) deze derde kermisdag laten schudden op zijn grondvesten.

 

MAANDAG

Cafe:

Aan de start van deze maandagavond vinden we DJ Jory achter de draaitafels.

Rond de klok van 22:00 uur zullen de Passengers van de party zijn. Deze band covert zowel heden...daagse nummers als liedjes uit de oude doos en slaat zo een brug tussen toen en nu.  Alles wordt verbasterd naar eigen smaak, waardoor geen nummer hetzelfde blijft.  Bekende artiesten als RHCP, Elvis, Lily Allen, Dolly Parton, The Doors, The Offspring, Katy Perry en Kane worden bezocht.  Met hun swingende Rock & Roll kunnen de heren halt houden op ieder feest en gelegenheid.  The Passengers zijn nog lang geen gepasseerd station, dus kom aan boord, maar vergeet je dansschoenen niet!

Tent:

Uitslapen is er vandaag niet bij want om 08:00 uur starten wij de dag met een gezamenlijk ontbijt met heerlijke uitsmijters!!!! De 1e deun zal muzikaal ondersteund worden door DJ Anny en vervolgens DJ Colin.

Nog amper bijgekomen van de eerste deun gaan we direct door met onze welbekende "Decinel".

De avond sluiten we af met DJ Arnoud. Deze veelzijdige DJ weet hoe hij een feest moet bouwen en heeft ook diverse malen een eigen nummer ("Karin", "In de rij" en "De Bonte koe") in de top 100 weten te krijgen.

DINSDAG

Cafe:

Dinsdagmiddag is het tijd voor spelletjes en gekkigheid en ook hier zien we DJ Skip achter de draaitafels staan om het sfeertje compleet te maken.

Vanaf 17:00 uur neemt Sandy Miller (nu als DJ) het stokje over met allround (feest) muziek.

Als afsluiting van de kermis hebben we vanaf 20:00 uur hebben wij een gehuwdenbal met Eric Ekkerman. Deze zanger/gitarist klinkt als een volledige band!! Van gouwe ouwe tot de klassieke meezinger niets is te gek. Kortom een mooie afsluiter voor deze kermis!!

 

Tent:

Ook vandaag slapen we niet uit ..... laat je pyjama maar aan want wij gaan om 9:00 uur starten met onze Pyjamabal (2e dreun) samen met DJ Sytse!! Zijn specialisme is het aan elkaar mixen van top40, 70’s, 80’s, 90’s, Nederlandstalig en Après-ski. Doordat Sytse het publiek goed aanvoelt, vindt hij altijd de juiste mix om het publiek in de feeststemming te krijgen. Dit tezamen met zijn enthousiasme zorgt voor een geslaagde 2e dreun.

Om 12:00 uur moet je echt bij Nelly's Cafe zijn!!!! Waarom? Omdat het dan tijd is voor onze kermisstunt. Voor €5,- kan je erbij zijn (opgeven aan de bar) en wij weten nu al dat dit een spektakel gaat worden!!!

De middag zal vervolgens ingevuld worden door DJ Jelle Mud met zijn Allround (house) muziek weet hij iedereen te vermaken.

In het begin van de avond zien we DJ Tomazos achter de draaitafel waar hij allround feestmuziek laat horen.

Als klapper van de avond hebben wij net als voorgaande jaren DJ Galaga in de tent.

 

 

 

 

Wil jij weten welke data je moet vrijhouden de komende jaren? Zie hieronder het kermisprogramma van de regio tot en met 2018:

 

Kermis

2016

2017

2018

De Goorn

23-25 april

22-24 april

21-23 april

Berkhout

7-9 mei

6-8 mei

5-7 mei

Spierdijk

21-23 mei

20-22 mei

12-14 mei

Ursem

15-17 mei

4-6 juni

20-22 mei

Opmeer

27-30 mei

   

Zuidermeer

10-12 juni

9-11 juni

8-10 juni

Grosthuizen

2-3 juli

1-2 juli

30-1 juli

Wogmeer

30-1 aug.

29-31 juli

28-30 juli

Obdam

20-23 aug.

19-22 aug.

18-21 aug.

Hensbroek

3-6 sept.

2-5 sept.

1-4 sept.

Avenhorn

24-26 sept.

23-25 sept.

22-24 sept.