Ladies Night

Bestel nu eenvoudig en snel je entreekaart online en wees verzekerd van jouw deelname!Op zaterdag 24 januari organiseren we in Nelly's Café de legendarische Ladies Night. 

Dit jaar met een waanzinnig prijzenfestival waarvoor wij vele plaatselijke ondernemers bereid hebben gevonden om leuke prijzen te sponsoren of met een leuke korting aan ons te verkopen. 

Elk toegangsbewijs heeft een uniek nummer, en op basis van dat nummer maak jij kans op een schitterende prijzen! Wat? Volg deze pagina want elke nieuwe sponsor vermelden wij op deze pagina.

Kom jij met de limousine naar Nelly's? Bekijk hier de routes en geef je op. GRATIS!!!!!

Behalve dat we prijzen weggeven op basis van het kaartnummer hebben we ook een aantal quizen geprogrammeerd staan waarin ook zeer aantrekkelijke prijzen te winnen zijn! Daarnaast zal er live zang zijn en hebben wij Stripper El Grande gecontracteerd! Hij zal na zijn stripact ook nog een half uur lang topless bediening doen en je kunt desgewenst met hem op de foto!

Na 24.00 start de Afterparty met onze huis DJ Mike V en zijn de mannen ook weer welkom. Dresscode is uiteraard gala! We ontvangen iedereen over de paarse loper en bij binnenkomst krijg je een heerlijk glas CHAMPAGNE.

Ladies only in Nelly's op 24 januari 2015

 

Het Obdammer prijzenfestijn

 

Genspireerd op de Gooische vrouwenbingo gaan wij tijdens de Ladiesnight "smijten" met prijzen. Elk toegangsbewijs heeft een uniek nummer en op dat unieke nummer geven wij prijzen weg. Daarbij vragen wij de hulp van de ondernemers uit obdam. de ondernemers die al hebben toegezegd vind je hier. Klik op het logo van de ondernemer om de website van deze sponsor te bezoeken!

 

Basic Fun Sports Basic Fun Sports is nu alweer sinds 1-1-2013 actief in Obdam. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote allround sportschool en daarbij veruit de goedkoopste.
Met een  gemiddelde leeftijd van 30 jaar is ons klantenbestand (60% vrouw en 40% man) bijzonder jong. 
 
Bij ons Fitness, Groepslessen, Massages, Voedingsadviezen en Personal Training.
 
Onze lessen staan intussen bekend om de dynamiek en gezelligheid. We hebben voor iedere doelgroep wat te bieden:
Explosief: Total Body Workout en Kickboksconditie;  Cardio: Spinning en Battle; Fun & Conditie: Zumba & Steps;
Kracht & Strakker: BBB en Power Pump; Balans en Stretchen: Yoga.
Voor de oudere zeer actieve sporters is er Senioren-Fit.
In de Fitness elke avond Buikspierkwartier.
Ben je nog geen lid maar wil je wel in het nieuwe jaar aan de slag? Je mag altijd een keer een gratis les volgen om te zien of de les en sfeer je bevalt.
 
Tot ziens op de sportschool?!
 De Haarschool Hippe kapsels en vlechten draaien met unieke workshop van De Haar School

OBDAM-De workshops lopen storm. En dat is niet zo gek. Het vlechten van haren is helemaal van nu. Zowel moeders, kappers, haarstylisten als jonge meiden willen graag meer technieken onder de knie krijgen. En dat legt Miranda Mulder van de Haarschool piekfijn uit. Miranda:”Mijn enthousiasme in het vak is al van heel lang geleden. Het geeft mij steeds weer uitdaging om hier meer mee te willen doen.” Toen ik zag hoe hip de vlechten momenteel zijn in het haarbeeld, maar ook door hoeveel mensen ik wel niet gevraagd wordt om het uit te leggen, werd het idee voor De Haar School geboren.

Bezoek de website door op het logo hiernaast te klikken
Facebook: Klik hier om de facebookpagina te bezoeken
Email de haarschool op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 EP Klaver-Obdam  
 Madelon's beatyservice supports Ladies Night in Nelly's  madelonsbeautyservice.nl de betaalbare schoonheidsspecialiste in Obdam.
 Rijschool De Leyen sponsort de Ladies Night in Nelly's Café te Obdam.  De beste weg naar je rijbewijs.
 De Spiegel steunt de Ladies Night met een mooie prijs.

Een uitgebreide collectie eigentijdse en landelijke kwaliteits meubelen en woonaccessoires.

 Bram bakker steunt de Ladies Night

Wat is Shiatsu eigenlijk:

Shiatsu is van oorsprong een oosterse volksgeneeskunst gebaseerd op het principe dat storingen in de spieren, zenuwen en organen zich openbaren in het netwerk van meridianen, waar doorheen de levensenergie stroomt. Zo zorgt men dat het zelf genezende vermogen van het lichaam aangesproken wordt om de genezing te bewerkstelligen.

Dit gebeurt door  de Namikoshi basis techniek dit is een gestructureerde druktechniek die wordt toegepast met de duimen, de vingers en de handpalmen op specifieke punten de tsubo punten van het lichaam.

Ook Natuurvoedingstherapie steunt de Ladies Night Obdam

Natuurvoedingstherapie Op je Gezondheid!

Sinds 2010 ben ik werkzaam als natuurvoedingskundige in Obdam. Ik geef mensen die meer willen weten over natuurvoeding en mensen met gezondheidsklachten een voedingsadvies. Hoe je, door op een andere manier met voeding om te gaan, je gezondheid kunt behouden of verbeteren.     Tevens geef ik kookworkshops waarbij je kunt leren hoe je op een simpele manier heerlijke vegetarische maaltijden kunt klaarmaken. De aangeboden Detox -ontspannings thuiskuur is voor iedereen die zijn lichaam wil reinigen van alle afvalstoffen. Dit op een milde manier zodat je gewoon werk en studie kunt blijven volgen zonder energieverlies. Wil je er even helemaal tussen uit dan kun je mee naar Italië voor deze kuur!

Ben je aanvullend verzekererd dan is declaratie mogelijk. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn site www.natuurvoedingstherapie.nl

 Ook Innergy steunt de Ladies Night Obdam

Inner-gy is een praktijk voor lichaam en geest. Je kunt terecht voor een healing als reiki, integrated energy therapie, dit is een healing op 9 plaatsen van het lichaam wat correspondeert met diverse negatieve emoties die worden gezuiverd en wordt opgevuld met de positieve tegenhang.

Ook via het lichaam kunnen emoties worden geheeld bij bijvoorbeeld holistic pulsing een zachte behandelwijze waarin het lichaam wordt gewiegd en gestrekt wat uitnodigt tot ontspannen en loslaten. Deze massage wordt als zeer aangenaam ervaren.

Verder is er een heerlijk ontspannende guasha gezichtsmassage waarbij ook door middel van drukpunten de organen in het lichaam worden gestimuleerd. Deze behandeling begint met een honing detox, vervolgens een heerlijk ruikende reinigingsmousse, daarna de gezichtsmassage met guasha crème en vervolgens de massage met guasha stenen wat als zeer zacht wordt ervaren. De reacties van klanten zijn altijd unaniem: Heerlijk!!!

Guasha voor de nek en schouder is een prachtige methode om afvalstoffen uit het lichaam te `schrapen` met een guasha steen. Daar waar veel stagnatie zit, zijn veel afvalstoffen die vastzitten en dus klachten geven. Door deze afvalstoffen eruit te schrapen komt er weer ruimte om te helen. Daarbij gebruik ik ook cupping, dit is het vacuüm zuigen op de huid door middel van bollen. Vooral daar waar de pijn gevoeld wordt geeft dit verlichting.

Handmassage wordt vaak onderschat en is vergelijkbaar met voetmassage. In de hand zitten ook de reflexpunten die corresponderen met organen die worden gestimuleerd. De massage werkt ook heel ontspannend!

Naast de massage kun je ook terecht voor diverse workshops als meditatie, workshops om jezelf beter te leren kennen, weten wat nu jouw gave is en angelologie, de wetenschap van de engelen. Deze workshops kunnen ook in een sessie 1 op 1 worden gegeven in coaching.

Kijk eens rond op de website www.inner-gy.nl.

Je bent van harte welkom!

Hartelijke groet,

Alice Wijnker

Kapsalon Leuk steunt de Ladies night in Nelly's

BIJ KAPSALON

LEUK !

WORDEN DE HAREN GEKNIPT
IS HET HEEL GEZELLIG
KIJKEN WE IN DE SPIEGEL
DRINKEN WE KOFFIE/THEE
IS DE KLANT KONING(IN)
WORDT ER NAAR U GELUISTERD
KRIJGT UW HAAR WEER KLEUR
LAAT IK U WEER STRALEN
WELKOM BIJ KIM

06 30706449
 Nance Nails steunt de Ladies Night in Nelly's

Ben jij er klaar mee iedere keer op het laatste moment je nagels lakken?

Wil jij er ook geen omkijken meer naar hebben?
Bij Nance Nails kun je terecht voor prachtige acryl of chellac nagels.
We hebben ruim keuze uit hele mooie kleuren, glitter of French manicure.
Van mooi natuurlijk tot prachtig opvallend!
Tel. 06 422 363 00    Wissel 2    Obdam   

 Pedicure Salon Ada Steunt de Ladies Night

Pedicure Salon Ada

Happy Feet met een trendy kleur nagellak

of een witte french gel

 

Voor een cosmetische of medische voetbehandeling

Pedicure Salon Ada, Wissel 2, 1713 GX Obdam
 Ook PUUR steunt de Ladies Night in Nelly's

Laat u lekker verwennen van top tot teen.

Maak een afspraak bij PUUR Schoonheidssalon

voor een gezichtbehandeling, massage en/of pedicure behandeling.

PUUR Schoonheidssalon
Wissel 2
1713 GX Obdam
06-20112385

 Csilla steunt de Ladies Night in Obdam Cstar Nails and Lashes
 
Mooi en vrouwelijk in iedere situatie!
  
Ik ben Csilla, nagel- en wimperstyliste die voor de beste kwaliteit gaat. Afgelopen september 2014 winnares van de Nationale Salonnagel Competitie. En dit jaar ook weer in de race voor de 1e plaats. Alle reden dus om voor mooie nagels en oogverblindende wimpers naar Cstar Nails and Lashes te komen.
 
Graag zie ik uw in de salon! 
Sauna Cantarel steunt de Ladies Night met 15X een tegoedbon voor een saunabezoek! Landelijk gelegen en omringd door Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen vindt u Sauna Cantarel in Oudkarspel. Sauna Cantarel heeft de rijke Grieks-Romeinse badcultuur verenigd met het saunagenot uit Scandinavië. Die samensmelting komt tot uit- drukking in het Turkse stoombad, de hotwirlpool en het binnen- en buitenzwembad met jetstreams. En natuurlijk twee ruime saunaruimten waarvan er één uitzicht geeft op de grote zongerichte tuin.