Limousine route

Om een leuk feest in stijl te beginnen is transport erheen in een limousine natuurlijk geweldig! Wij van Nelly's hebben dus een limousine geregeld waarmee jij GRATIS naar Nelly's kunt worden gebracht. Je dient langs de route te staan en als je je hebt opgegeven dan staat jouw naam in het tijdvak! Bezoek op zaterdag 24 janauri deze pagina dus voor jouw tijdvak!!!

Wil jij mee, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zet in je mailtje neer welke route je wilt. er kunnen per rit maximaal 9 mensen mee, dus wie het eerst komt die het eerst maalt. Toegang tot de limo alleen op vertoon van je entreekaart. Deze route geld zowel voor de Ladies Night; Chrysler Limo als voor de Men's night; Hummer Limo!

Route 1. 

Start bij Nelly's café, 1e rechts de Handelskade op. Met de bocht mee en dan eerste rechts de Weerestraat in. Bij rotonde linksaf richting stoplichten. Linksaf de Dorpsstraat op naar Nelly's.

Route 2.

Start bij Nelly's Café richting stoplichten laatste weg linksaf de Laan van Meerwijde in, einde linksaf de Nijenburglaan in, einde linksaf de Burgemeester de Boerlaan in. Einde rechtsaf Dorpsstraat op naar Nelly's Café.

Route 3.

Hensbroek. Vertrek vanaf Nelly's naar Springend Paard in Hensbroek. Daar keren en weer naar Nelly's.

Route 4.

Opmeer. Vertrek vanaf Nelly's naar Opmeer, stoppen bij Kruidvat en weer retour naar Nelly's Café!

 

Veel plezier!